Dynobenk

Jeg har trålet nettet for dynobenker i lang tid og har hatt skikkelig lyst på en å ha hjemme. Etter en stund kom jeg i kontakt med Harri på www.Dynomec.com Han hadde en software som virket enkel og det beste var at den gangen var den også gratis. Jeg fikk tak i et emne til å lage rulle av ( Den har jeg fortsatt hvis noen er intereserte) og fikk tak i programvare og laget meg en liten test rig. Dette funket og jeg bestemte meg for å bygge dynobenk Så fikk plutselig en kammerat av meg tak i en Gammel dynojet benk med utdatert programvare. Dermed så var dynobenken i boks. Vi har koblet opp Dynomec's programmvare.


Det man trenger for å lage seg en Dynobenk er:

- En stor massiv jernrulle. Den må ikke være massiv men dette er det enkleste å få i balanse. Denne rulla må rotere i to skikkelige lager slik at den løper lett rundt.

- PC . på Pc'n må man ha en pc som kan hente inn signaler fra en sensor på rulla. Denne PC'n må ha software for dynobenk. Her har jeg brukt Dynomec som har en grei software og med litt hardware som gjør at man kan få kjørt signalene inn i pc'n. Sjekk www.dynomec.com

- Man må sveise en ramme som gjør at man kan sette fast motorsykkelen slik at bakhjulet står mot rulla

Klikk for å gå til dynomec